Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τι είναι το μπουγατσάν, για το οποίο παραληρεί κι o Guardian











Οταν ο Κοπαράνης το ονόμασε μπουσατσάν και το πόσταρε στο Instagram έγινε αμέσως viral και το γλυκό άρχισε να ξεπουλάει....











Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του καφέ έχουν δώσει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο στον Κοπαράνη για να δημιουργήσει νέα πιάτα, όπως σαλάτες που σερβίρονται σε βαζάκια μαρμελάδας ή πίτσα που προέρχεται από το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης.



Η τελευταία του εφεύρεση είναι γαλλικά εκλέρ φτιαγμένα με ελληνικά συστατικά όπως ταχίνι, τσάι του βουνού και μαστίχα.



Μάλιστα, ο σεφ τονίζει ότι «Θέλουμε τα πάντα να είναι έκπληξη, θέλουμε οι πελάτες να διασκεδάζουν με το φαγητό».






















from Pireasnews.gr http://ift.tt/1y20mUB

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου